ZENDESK TJÄNSTER.

Oavsett om ni precis ska köra igång med Zendesk eller är erfarna användare så kan vi hjälpa er att sätta upp och använda Zendesk på bästa sätt.  Vi erbjuder olika former av konsultation, utbildning och support. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just er. Alla våra workshops och utbildningar i Zendesk verktyg kan genomföras på svenska och på engelska.

ZENDESK IMPLEMENATION & KONSULTATION

l

LICENSER

Vi är officiell återförsäljare av Zendesklicenser med många års erfarenhet. Köp era licenser via oss så garanterar vi mer zen i er vardag. Vi hjälper er välja rätt tjänster & nivå, ni får en faktura i SEK och vi tar ingenting extra utöver listpriser.

IMPLEMENTATION

Spara tid och låt oss hjälpa er att sätta upp Zendesk för en så bra implementation som möjligt. Oavsett vilka tjänster ni ska använda hjälper vi er igenom hela implementationen från uppstart till Go Live.

w

KONSULTATION

Om ni har behov av att justera och ändra Zendesk finns vi här för att hjälpa till.
Zendesk Konsulten pratar svenska och konsultationen skräddarsys alltid efter hur just ert behov ser ut och vad ni behöver hjälp med.

ZENDESK UTBILDNING FÖR AGENT & ADMINISTRATÖR

ANVÄNDARUTBILDNING

I denna utbildning går vi igenom hantering, kommunikation och arbetsflöden.
Utbildningen är en mix av generella funktioner, samt er unika uppsättning och användning. Zendesk utbildning kan genomföras på svenska och engelska.

ADMINUTBILDNING

I denna utbildning får ni lära er hur Zendesk administreras. Ni får lära hur olika inställningar ställs in, best practise och ökar er kunskap kring hur de olika delarna i Zendesk fungerar & hänger ihop. Zendesk adminutbildning kan genomföras på svenska och engelska.

STATISTIK

I en utbildning i Zendesk Explore får ni lära er hur ni mäter och rapporterar på ert data i Zendesk. Se hur ni presterar, följ upp era KPI:er och samla underlag för verksamhetsbeslut. Utbildning i Zendesk Explore kan genomföras på svenska och engelska.

ZENDESK SUPPORT & INTEGRATION

SUPPORT PÅ SVENSKA

Vi alla är ibland i behov av stöd, tro oss – vi vet! Ibland blir det tokigt, funktioner fungerar inte som de ska, eller så behövs extra hjälp. Zendesk support på svenska er vardag enklare och med vårt supportavtal är hjälpen bara ett mail, samtal eller annan valfri kanal, bort.  

Z

INTEGRATION

Integrera Zendesk med era andra system via API för att skapa sömlösa och effektiva arbetsflöden. Ha rätt data i rätt system och spendera er tid på bättre uppgifter än att klippa och klistra data manuellt.

Vi är redo, är ni? Kontakta oss för offert!