NYA ÄVENTYR VÄNTAR.

HappiRel söker en säljare att utöka teamet med!

Vi söker dig som älskar att jobba med försäljning och allt vad det innebär. Att ringa den komplexa kunden är ingenting som du skjuter upp, att avsluta ett kick-ass säljmöte får dig att vilja high-fiva med en kollega, att hjälpa en kund att hitta rätt lösning och skapa värde för kundens verksamhet får dig peppad under arbetsdagen. Är det du? Fortsätt läs!

En del av HappiRel
Du som blir en del av HappiRel vill vara en del av ett växande bolag och du kommer ombord tidigt på resan. Du drivs av att ta eget ansvar samt förbättra och utveckla säljprocessen. I försäljningen är det viktigt att bygga relation med kunden, ge dom rätt lösning och du är grym på att hjälpa dom att skapa värde för sin verksamhet.

Dig vi anställer
Du är allt annat än fyrkantig och gillar att jobba flexibelt samt är en driven person som inte sitter och väntar på att få arbetsuppgifter tilldelade till dig. Du är snabblärd och har ett intresse för området vi jobbar inom; Digitala System och Kundtjänst. Du är duktig på att kommunicera och har lätt för att prata kunder och samarbetspartners. Att återkoppla och följa upp faller sig naturligt för dig.

HappiRel om dagarna
HappiRel är återförsäljare och en partner med Zendesk som är ett amerikanskt Kundtjänst- och ärendehanteringssystem. Vi är baserade i Stockholm och verksamma på den svenska marknaden. Vi hjälper nya och befintliga kunder att implementera och vidareutveckla användandet av Zendesk, och därmed även förbättra sin kundservice.

 

Arbetsuppgifter

  • Driva marknadsföring samt försäljning mot nya kunder och affärer
  • Ta emot och bearbeta inkommande leads
  • Sätta ihop implementations/utbildningsprojekt med kunder
  • Kontinuerligt förbättra och ansvara för försäljningsprocessen
  • Ständigt hålla dig uppdaterad kring nyheter/nya funktioner i tjänsten vi säljer

 

Kunnigheter & meriterande
Säljprocesser
Prospektering
Kommunikation och problemlösning
Kaffedrickare ☕️  och kreativ  ✌️

Vi levererar alltid det där lilla extra och är inte rädda för att tänka utanför boxen – Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vill du söka rollen? Kontaktuppgifter:
Izabella Hammar Izabella@happirel.se | 0721999100