Nya äventyr väntar

HappiRel är en startup som söker en ny medarbetare att utöka teamet med 🫶

Vi söker dig som är en driven, ansvarstagande person, som älskar att jobba i ett
grymt team och med härliga kunder.

Du kommer jobba med våra kunder i olika typer av leveransprojekt samt kundsupport.

Detta är en roll och ett företag där det finns enorm utvecklingspotential. Du som börjar hos oss ska ha en vilja att vidareutveckla företaget tillsammans med teamet, inte vara rädd för utmaningar och ha ett intresse av kundservice & tekniska system.

Ditt nya jobb

Du som börjar på HappiRel i denna roll kommer jobba med våra kundleveranser. Både i form av att genomföra projekt och utbildningar, och även hantering av supportärenden i vår kundsupport.

  • Genomföra utbildningar för våra kunder; Behovsanpassade, Användar- och administratörsutbildningar i systemet.
  • Genomföra teknisk implementation, workshops & konsultation
  • Hantering av supportärenden
  • Vara med på resan att driva bolaget framåt 🌍

En del av HappiRel

Du som blir en del av HappiRel vill vara en del av ett växande bolag och du kommer ombord tidigt på resan. Du drivs av att ta eget ansvar samt jobba med kunder i olika projekt. I denna roll är det viktigt att ha ett intresse av it-system, bygga relationer med kunden och du är grym på att hjälpa dom att skapa värde för sin verksamhet.

 

Dig vi anställer

Du är allt annat än fyrkantig och gillar att jobba flexibelt samt är en driven person som inte sitter och väntar på att få arbetsuppgifter tilldelade till dig.

Du kommer jobba nära våra kunder i olika typer av projekt, så det är viktigt att du tycker det är roligt att jobba direkt mot kund och kan driva uppdrag tillsammans med kund. Du är snabblärd och har ett intresse för området vi jobbar inom; Digitala System och Kundtjänst.

Du är duktig på att kommunicera och har lätt för att prata kunder och samarbetspartners. Att återkoppla och följa upp faller naturligt för dig.

Egenskaper & meriterande

  • Jobbat i någon form av systemadministration tidigare
  • Jobbat med tekniska system tidigare
  • Du talar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Lösningsorienterad, Kaffedrickare ☕️ och kreativ ✌️

HappiRel om dagarna

HappiRel är återförsäljare och en partner med Zendesk som är ett amerikanskt Kundtjänst- och ärendehanteringssystem. Vi är baserade i Stockholm och verksamma på den svenska marknaden. Vi hjälper nya och befintliga kunder att implementera och vidareutveckla användandet av Zendesk, och därmed även förbättra sin kundservice.

Vi levererar alltid det där lilla extra och är inte rädda för att tänka utanför boxen – Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktuppgifter
Izabella@happirel.se